kvällsfika.

Startar upp kvällen med lite yoghurt och flingor innan man får besök.
Då blir det godis, popcorn, chips och cola!

shoes

såhär ser de ut när tre tjejer bor tillsammans.
p.s. inte alla skor med på bilden!

godis!

Nu går jag och inhandlar lite godis och gotta till kvällen!

kilafors + stan

Söndag: åkte ut först till mårtsbo en liten stund. Sen tog jag och Sofia tåget ut till Kilafors. Tog tåget hem idag, måndag, kl 1 och var hemma vid 2. Då gick jag och mötte Julia på stan och vi gick runt där i några timmar, mys.
Just nu när jag kom hem så såg jag att det verkligen behövdes städas här i lägenheten, har precis diskat klart. Nu äre bara städningen kvar.
Blev lite pizza kvar som vi käkade på tåget, mums!
'
Plus en köpt vatten.

money for nothing

Min lördagkväll såg ut såhär att först så skyndade jag mig ner på stan för att ta bussen till hille med sofia och lovisa, och gustav och hans två kompisar var tydligen med också. Trodde det var fest i hille men en av killarna skulle tydligen dit och fixa dricka.
När det var klart drog vi till stan igen och väntade på bussen till brynäs, eftersom att det var fest där men visste redan innan att vi inte skulle komma in. men aja, åkte dit iaf. kom dit, kom inte in, åkte tillbaka till stan, tog cykeln hem, la mig i soffan och tittade på film med popcorn och cola, somnade.
Så såg min kväll ut.
Money for nothing..

stan

Lördag: cyklade ner på stan med Daniella och Lina vid 3 tiden. Vi gick runt lite i affärer och så, sedan tog vi en fika på coffehouse by george. Efter de cyklade jag hem och Daniella och Lina for till bollan m.m.

fredag

Fredagkvällen såg ut såhär: först när man slutade halv 5 så drog jag ner på stan och mötte upp daniella, hanna och mathilda. Vi gick på stan till ca 7. Sedan åkte jag mathilda, daniella och bella hem och började göra oss iordning lite. Sedan kom Julia. Vi drog ner på stan och tog bussen till sätra, där sög de så vi drog till stan igen. Sedan åkte jag mathilda daniella hanna och bella till brynäs och julia drog till haga. Var väl helt okej där i brynäs. Drog sedan till stan och sen hem.

bad luck

Och juste! Idag är det fredag och det blir ingen halloweenfest...................

skola

Denna morgon gick man upp halv 7, åkte hem gjorde mig klar sen sov jag till 10 över 8 ungefär. Åkte till skolan som började halv 9, spanska. Där hade man först ett läxförhör, fick sedan tillbaka ett prov. och där stod de stort F!!! Så ja nu måste man göra omprov då...... Alldeles nyss hade man juridik provförhör, gick väl helt okej hoppas jag. Pluggar nu lite inför matte provet.
Hörs senare!

besök i mårtsbo

Denna kväll har jag umgåtts med mamma, farmor å farfar med taccos och lite hockey, även plugg. Det betyder att jag är i Mårtsbo nu och hälsar på. Fick även höra att pappa har åkt bort typ 70 mil ner till Skåne eller något, för att titta på en skylift ;o
Ska iaf sova här i natt, den första på länge. Åker hem vid halv 7 imorrn bitti med mamma och börjar skolan halv 9.
Längtar tills ja sitter på engelska lektionen imorgon och klockan slår halv 5, då äre LOV!!!!
Nu säger jag gonatt!

jadu

Nu har man gjort klart ett matteprov. Känns oerhört bra att de är över, men ska inte bli kul att få tillbaka det eftersom det gick åt helvete. Just nu har man håltimme. När man kommer hem kommer man sätta sig och plugga direkt. Sen kanske man drar ner på stan eftersom det är nå reaöppet till sent på kvällen.
Har inte så mycket nya bilder just nu, men det ska jag försöka fixa lite senare. Så blir ett bildlöst inlägg nu.

party

Hej allesammans! Nu sitter jag på samlektion och försöker göra en samuppgift, men jag har nästan all tid i världen, ska vara inne efter lovet, känns ju bra iaf. Till imorrn har jag 3 redovisningar i svenska och ett matte prov. Tills på fredag har jag ett till matte prov, spanska glosor och juridik redovisning. Känns inte bra de här..

Och på fredag blir det halloweenparty med brudarna!

plugg förstör ens liv..

Denna dag bestod av först skola. Hade ett samhälle prov, muntligt. Och kortfattat om det: ÅT HELVETE. Så nu vet ni de. Tror inte ens jag får ett E... Ah efter de gick man och åt sen bara chillade framför datan. Ganska skönt ändå, stack även hem tidigare. När man kom hem så la jag mig i sängen och började läsa min bok som skulle vara klar denna vecka, och somnade till några gånger men till slut klarade jag mig igenom den och nu är den slut!
Kollade på Desperate Houswives, gjorde lite svenska redovisningar och nu ska jag ta och lägga mig.
Gonatt!

sängdags

Efter en jobbig måndag med plugg så tar jag och lägger mig nu. Får se hur samhälls provet går imorgon, eller ja de vet jag ju redan, åt helvete!
Gonatt. puss :*
Sängen väntar!

dagens

Såhär såg man ut idag då.
Just nu försöker jag plugga på samhälle som vi har prov på imorrn,
men går åt helvete. Så tar nog och läser boken som ska vara klar denna vecka också. Har bara ca 200 sidor kvar.............

staden

Godmorgon! Gårdagen var väl inte den bästa, men helt okej. Nu har man iaf nyss duschat och ska snart ner på stan och äta lite och kanske kolla på en jacka m.m.
Ikväll blir det nog bara mys och plugg. Hör av mig senare. Puss!

städning

Duschade, sen städade jag hela lägenheten. Såg förjävligt ut. Hatar å ha så. Titta bara:





Känslan när man är klar med att ha städat och diskat hela lägenheten!

godiiiis!

Satt nyss och titta lite på vänner medans Mathilda sover. Nu ska jag ta och duscha lite, sen får vi se vad det blir av av dagen. Ikväll blir det iaf utgång med brudarna. Hej så länge!
blev detta igår kväll

face

Ligger i soffan med Mathilda och camar lite genom facebook och gottar i oss
godis som blev över från igår.

helg!

Hej allihopa!
Som sagt så glömde jag att blogga igår om hur min dag var, eller ja rättare sagt så orkade jag inte. Men jag var iaf i valbo med mamma, syster och Mathilda. Hittade en jacka, men inte säker på om jag vill behålla den eller inte. Skit svårt.
Kom iaf hem nyss, slutade halv 5 idag igen. Just nu sitter jag och väntar på Hanna och Mathilda. Vi ska gå och äta lite, blir nog max, sen ska vi köpa godis, chips och allt möjligt och bara mysa ner oss med film och allt. Känner verkligen att man behöver de nu. Blev inte så mycket sömn inatt kan jag säga.. Så har varit hur trött som helst hela skoldagen. Tungt.
SÅ ÄNTLIGEN HELG!

school

Hej allesammans! Just nu sitter jag och har svenska, ska skriva novell. Men vet ej vad jag ska skriva om. Så ja blir inte så mycket jobba.
Denna dag slutar iaf halv 5. Då kommer mamma och hämtar mig och vi åker ut till valbo. Ska leta efter en vinter jacka, och hoppas verkligen jag hittar en. Tycker de är jätte svårt att hitta en bra jacka för alla är så långa, och vill verkligen inte ha en så lång eftersom jag är så kort! Funderar iaf på en vit eller svart. Får se vad det blir.
När jag kommit hem ska jag antingen plugga lite grann, eller sova. Gissar på att det blir sova.
Nu slutar vi visst och har snart juridik, efter de har jag den jätte roliga spanskan, jippie! -.-
Aja gör ett till inlägg sen och berättar hur min dag varit och så. Hejs!
live from school

jesper

Var hemma i mårtsbo idag. Käkade thaimat med familjen, och mös med film med mamma, skönt att umgås med dom ibland också.
Träffade även min lilla Jesper!

chilling with Shirley

Chillar lite med Shirley på håltimmen. Börjar kl 2 igen, matte. Sen slutar jag.
Hej så länge!

godnatt


Nu tänkte jag ta och lägga mig. Så gonatt på er alla!
Och imorgon åker bästis bort i några dagar. Du får ha de så bra! ♥

i don't care about you

Jag vill inte ha nånting med dig att göra, för du får mig bara att må dåligt. Och jag orkar inte må dåligt, jag vill bara må bra..


kladdis

Vi blev så himla sugna på nånting. Så jag och Daniella tog och gjorde denna.
Riktigt tisdagsmys.

sleeptime

kiss and goodnight everybody!

someone like you

Denna måndag har bestått av friluftsdag i skolan. Eldat, gjort mat och sådanna saker. Så man stank ju lite grann när man kom hem. Tog en skön dusch och nu ska jag bara slappa.
Mathilda kom precis hem så vi ska göra mat tillsammans sen ska vi bara mysa bort hela kvällen. Skönt!

söndag

Igår satt jag nästan bara och pluggade. Mamma kom och jag följde med en sväng till Mårtsbo. Där åt jag tillsammans med mamma och pappa och dom hjälpte mig att plugga lite grann. Fick sedan skjuts hem till lägenheten och då gjorde jag klart läxan och efter de gick jag ner och städade hela firman. Jobbigt!
Efter de somnade jag nästan direkt. De var min söndag de.
en bild från USA

försvunnen

Kul att man precis upptäcker att man tappat bort sin 500 lapp.......

lördag

Denna dag gjorde jag nästan ingenting. Bara mös för mig själv i lägenheten med film och annat.
Trodde kvällen skulle bli lika tråkig, men då smsar Mathilda och säger att jag får komma till en fest. Klart man gör de då! Hade en bra och rolig kväll kan jag säga.
Somnade dock ganska sent, och vaknade tidigt. Så nu försöker jag ta och sova lite, men går inte så bra.
Idag kan jag säga att jag har ingen aning om vad som händer. Vill göra nånting iaf, inte bara sitta hemma och slöa. Får se vad som dyker upp.
Här kommer iaf några bilder jag tog igår.

fuck you!

De enda jag kan säga är FUCK YOU!
DU gjorde mina tårar igår. DU förstörde min kväll igår.

mmm

Hej igen. Nu ska vi snart börja fixa oss och sedan drar vi hem till mathilda. Hoppas verkligen de här blir en bra kväll, för just nu känns de lite depp.

chillar i skolan, för första gången på länge

Så nu har man juridiken över. SKÖÖÖÖÖÖNT! Nu blev man på lite bättre humör, bara att kämpa sig ur denna skoldag som slutar halv 5. Men efter de, aaa då kör vi! Drar hem och då är brudarna nog redan hemma och sen drar vi till Mathilda och bara river stället! :D kommer bli en underbar helg. Hoppas ja iaf. Ska lägga skolan bakom mig hela helgen, inte en liten stund ska den få ta av min tid.
Kan även ta och berätta vad jag gör just nu, just nu sitter jag på svenska lektion och ska egentligen skriva en novell, men skiter it. Hur fort går de inte att skriva en novell liksom? Gör man klart på några minuter, och ska vara klar nästa vecka eller nånting. Ingen brådska, så man kan lika gärna skriva lite här, och vara inne på facebook och sådanna saker.
oyeah!

varför inte bara chilla istället för att plugga??

I just say FUCK YOU SCHOOL!
Har juridik prov imorrn, men orkar inte plugga så chillar bara lite granna ;)

orkar inte.

Ojojoj. Nu blev det verkligen problem och mycket förvirring. Vet inte alls vad jag ska göra, och orkar verkligen inte vara inblandad. Egentligen har jag inte nånting med de här att göra. Men har ändå blivit inblandad på något konstigt sätt. Åhhhhhhhh. jag orkar inte, vill bara gå och lägga mig och sova ett riktigt långt tag! Inte bara med de här så har jag även sjukt mycket plugg tills imorrn och på fredag. Har ett spanska prov imorgon, och eftersom att jag missat typ 5-6 lektioner spanska p.g.a. strulet med byte av skola och så, så har jag missat massor. Och har inte orkat lägga ner så mycket tid på att plugga de, så kommer gå skit med de provet.
Sen har jag även en historia inlämning till fredag, och ett juridik prov på de också. Sedan har jag även en bok i svenska jag ska läsa som jag inte ens börjat på, med två skriftliga och en muntlig redovisning på de.
Och inte nog med de så är jag typ sjuk också, förkyld, ont i halsen och lite hosta. Känner mig helt slut på allting! Kommer vara en jävligt skön känsla på fredag när allt med skolan är över för veckan, kommer bara njuta av hela helgen och inte tänka nånting.
Nej nu ska jag iaf ta och lägga mig, vi skulle egentligen ha städat idag men inte hinner vi de nu eller. Fy på oss! får bli imorrn istället.
Men gonatt på er allihopa, puss!

it's like you put a knife in my heart

Hej! Nu sitter jag nyduschad i soffan och har precis kollat på desperate housewives. Måste egentligen plugga, men inte blir det något med de eller. Blir imorrn istället.
Just nu sitter jag, mathilda och daniella å pratar om att vi tjejer ska dra iväg någonstans! Göteborg, Åre och Stockholm. Skulle vara så jävla roligt. Hoppas bara det blir av. Längtar som fan!
Ska nog ta och lägga mig när som helst, om det inte blir en film som det brukar bli för oss nästan varje kväll nu för tiden, och sent blir det.. inte bra.
JAG HAR VERKLIGEN BRIST PÅ BILDER!! Men någon dag framöver ska jag ta massor med bilder, så lugnt de kommer. Pusshej så länge!

i can see the bottom of the ocean

Hej kära läsare! Igår hade jag en skit mysig och rolig kväll tillsammans med Julia, Mathilda och Oscar. Mycket skratt och lite plugg. Fatta man ju. Det blev även lite thaimat på de. Ikväll ska jag ta och plugga lite, mamma kommer upp och hjälper mig lite grann. Sen måste jag och mina två roomsmates städa firman, usch! Efter de ska jag duscha och bara lägga mig och mysa med en kopp te. Får se om jag får in lite bilder i ett senare inlägg.
puss :*

sam

Sitter just nu på lektionen, har samhälle. Och ja ni ser ju hur kul de är, hamnar här på datorn.
Efter denna lektion har vi juridik sen slutar vi!
Har inte så mycket bilder just nu, så därför får det bli några bildlösa inlägg tills jag fixat nya.

fuck school

Hej allihopa!
Idag är det riktiga första skoldagen jag går nu på länge. Har haft massor med strul med skolan ett tag nu, med byten och frånvaron och så.. Så ligger efter ganska mycket nu med plugg och prov och sånt. Har iaf fått reda på att vi har juridik prov på fredag, spanska prov på torsdag och en historiauppgift som ska vara inne idag, men pratade med läraren och hon sa att jag kunna lämna in det på fredag istället eftersom jag hade vart ledig. SKÖNT, lite mindre plugg iaf!
Nu efter skolan så ska jag bara hem, och då kommer det bli massor med plugg. Ska ta och kolla om mamma kan stanna och hjälpa mig lite innan hon åker hem. Sedan kommer Julia över och eftersom vi ligger lika mycket efter med skolan, så ska vi ta igen de tillsammans.

det sista för idag

Denna dag har bara bestått av mys och ett besök av d en stund.
Just nu ska jag snart ta och lägga mig, sen får vi se hur morgondagen kommer se ut.
Så gonatt på er allihopa!

can't handle my self

Jag står här idag och har gjort hur många misstag som helst.
Några misstag jag kommer få ångra för livet.
Och jag ställer mig själv frågan, varför? Varför såg du inte vad som stod precis framför dig?
Istället sumpade du chansen och tog något som du trodde var äkta, men som brakade i tusen bitar.
När du egentligen hade kunnat fått det bästa.
Det är som att jag drar mig till de som får mig att må dåligt, istället för att dra sig till det som får mig att må bra.
Och jag upptäcker de inte för än det händer, då jag blir sårad.
Och då har jag redan blåst bort min chans att komma tillbaka till det bra igen..
Det enda jag kan kalla mig själv för är Idiot.

de är inte lätt när de är svårt

Min lördagskväll i lite bilder

thailand 2007!!!!

Som sagt så ligger jag här i sängen min i mårtsbo, så de roligaste man kan göra är att kolla runt lite på bilder, och då hitta ja dessa från Thailand 2007:
Lite förändrad kanske, eller vad tycker ni? haha. Blev iaf en riktig bildbomb nu.

sickness

Hej allesammans.
Just nu ligger jag i min säng i MÅRTSBO, och de p.g.a. att jag var på middag med familjen hemma hos min kusin. Och ett litet tag efter att vi hade ätit klart, så började jag svettas som en gris, fick skit ont i magen, var röd i ögonen, runt halsen och ner på bröstet, kliade även runt hela halsen. Varm som en ångmaskin var jag också. Pappsen ville åka in med mig till sjukan och kolla upp vad det kan vara, men jag kände att jag inte ville de idag, så då ska vi nog åka in och kolla upp de imorgon, ta lite prover och så kanske (vet inte hur man gör sånt där). Så han skjutsade hem mig hit till Mårtsbo. Och jadu inte bästa kvällen direkt..
hitta ja här på pappas dator, ett tag sen.

it's not always okey.

Sometimes I have a feeling, that I have felt many times before. And when I think that this feeling is going to be there forever, then it come something who take that feeling away from me, like a voice who is saying "how can you think that YOU are going to be happy?" it's like that everything is so fine, so fine that I can't belive it, it's on the top. And just then, everything going to the bottom so fast. And I didn't do anything..

mmmm... bullar!

Matte, historia, matte. Just nu första matten. Eller ja, inge matte för mig, bara datorn! Har vikarie och jadu, skit jobbig en! Lyssnar inte ett skit på han längre. Funderar på att dra ifrån klassrummet.
Slutar egentligen halv 5, men skippar lätt den sista matte lektionen. Så bara historia kvar efter denna jobbiga mattelektion.

nu vill jag ha tonvis med sånna hära!!!


chilling


sitter just nu och chillar på lektionen med Jullan, påååå Borgis..


chai

Hej allihopa!
Hade som sagt en mysig och trevlig dag igår. Först så slutade man ca 13-14 tiden, då åkte man hem och en kompis kom på besök. Därefter kom Mathilda hem och hade handlat inför taccos, så vi satte igång med de påengång. Taccos med en film och ljus, de kallar jag mys. Därefter blev det ännu mysigare när jag och Mathilda drog ner på stan och mötte upp Julia, gick och fikade på Coffehouse by George och satt där inne när det spöregnade. Hallonpaj och chai te, mmmmmmmmm...

sleep well

Hej bloggen! Kom nyss hem från stan. Varit och fikat med två underbara vänner, Julia och Mathilda.Satt och hade det trevligt i typ 2 timmar, och nu ska jag ta och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bra. Ska gå över till borgis igen och känna efter vad jag ska välja tillslut.
Ska försöka göra fler inlägg imorgon, om jag har tid och lust. Så...

lite ego får man väl vara ibland

Var ner på stan och tog en fika med Mathilda på Coffe by Georg. Efter ett långt tag dök Daniella upp också efter ett zumbapass med Hanna. Mysigt vare iaf.
Just nu har jag lovat att se på film med Daniella, så får väl bli så innan man tar och lägger sig, säger gonatt redan nu, så hejdå allesammans för idag!

hejhallå!

Hej allihopa, nu var det några dagar sen jag bloggade och de är för att jag inte kommit på något vettigt att skriva.
Men idag har jag iaf testat en dag på John Bauer Gymnasiet, och första dagen blev en dag i skogen i hemlingby, friluftsliv. Ska gå där imorgon också sen får vi se om det blir byte eller inte. Men tror det.
jag och julia en kväll när vi satt i skype, ;)

ansiktsmask

tittar på true talent med ansiktsmask
sedan blir de duschen

städning på g..

Nu blir det till att städa hela firman, kul? nej.. men måste för att få pengar till hyran.

wienerbröd

3 för 15kr på willys, klart man ska ha!!!

chillar

sitter hemma själv och chillar lite med musik i öronen!

fredagkväll!!!!!

Hade en rolig kväll i fredags med alla mina brudar på fest i Hamrånge hos Alice, som fyllde år!
Fick sig även några blåmärken och en svullen haka när man var på donken och ramlade rakt fram nerför trappan, haha klumpigt! Men mina kompisar fick sig ett gott skratt, och även jag, så jag säger bara lev livet!
I väntan på bussen.
Mathilda,Julia,Hanna,Jag (Daniella är fotografen)

RSS 2.0