Hoppas på följare

Hoppas alla kommer följa mig på min nya blogg: http://johannnafranzen.devote.se.

Svårt val

Gjorde en ny blogg på devote.se, men känner att de inte riktigt är min grej. Så vet inte om jag ska fortsätta med den eller inte, vad tycker ni? Annars gör jag bara om den här och gör den finare. Just nu är allt huller om buller, ska försöka fixa, men inte ikväll! http://johannnafranzen.devote.se

onsdags håltimme.

Onsdag idag, haft tre lektioner och har två kvar, matte och extra spanska. Slutar kvart över 4.. Vet inte vad som händer efter de, åker nog bara hem och tar de lugnt. Fast vill göra nå kul och ovanligt, så ska försöka komma på nåt. Får se om jag får med mina rumskompisar också! Har brist på bildfantasier, men ska försöka ta lite nya sen. Får bli en på mig och Mathilda i detta inlägg.

Tea before sleeptime.

Tar en varm kopp te med Mathilda innan läggdags. Får se om jag hinner uppdatera nå mer innan jag lägger mig, säger annars gonatt nu!


Wild child

Sitter och äter de bästa jag vet, popcorn och cola!!! Och tittar på wild child på tven. Mys kväll.


Pizza!!

Nyss slutat skolan, åkte direkt ner på stan och tog en pizza på 9an med Lisa, efterlängtat!!


Livet enligt rosa.

Kom nyss hem, sitter och äter lite tacos nu och tittar på livet enligt rosa med Daniella, ska snart dra ner på stan och sola med Mathilda. Hej så länge!


Mamma Mia.

Hej på er alla! Sitter just nu i soffan och kikar på mamma Mia på tven med mina två mongosar!
Skriver mer sen, puss.


Släkt middag

Idag har jag varit på släkt middag, min gammel moster Mona fyllde 70 år. God mat och trevligt sällskap.


Fredag

Sitter på juridik lektion just nu, hade nyss spanska lektion på 1 1/2 timme.. Snacka om överdrivet lång lektion! Fick även tillbaka mitt spanska prov, som tydligen var super super super super lätt enligt läraren och själv fick man inte ens ett betyg på pappret, bara massa rester. Livet suger lite grann ibland. Slutar iaf om typ 5 min. Sen har man en hel dag fram till halv 5 på sig!


Once upon a time..

Ligger i potatissäcken och tittar på once upon a time på tven.


Brända bocken.

Sitter och äter på brända bocken med mamma och pappa. Mums!


Chillar

Sitter just nu i korridoren med Shirley, vi har håltimme! (y) slutar vid kvart i 5 idag, får se om jag orkar hela dagen, i alla fall sista lektionen som är spanska -.- hörs senare, puss!


Bedtime

En trött och nyduschad Johanna säger nu gonatt! 😘


Klart!

Klar! Ska bara in med lite tvättade kläder. Blev ganska mycket att slänga, hur skönt som helst! Nu ska ja ta och plugga lite grann och sedan duscha. Brukar säga att den här kvällen ska ja ta och lägga mig tidigt, men slutar alltid tvärtom.. Så ska inte säga så idag.


Städning

Ska ta mig ann min garderob nu. Behövs..


tisdag

Idag, tisdag, har jag hunnit med ganska så mycket tycker jag. Först skolan till halv 3 ungefär, var segt! Åkte ner på stan och solade med Lisa, svängde förbi på max på vägen hem. Äntligen hemma satte jag mig och åt och sedan försökte jag plugga. Stängde av både mobil och dator och då gick de att plugga ett tag. När Daniella och Mathilda kom hem gick vi ner och städade firman, när vi var klar tog jag tag i att städa mitt rum lite grann, slängde alla kläder i tvätten. Pluggade lite till och nu sitter jag i soffan och myser lite med tv och snack med brudarna. Snart sängdags.

fest i hofors!!

Nu ska ja ta och berätta om min fredag. Gick i skolan till ca halv 2, hade omprov i spanska, gick inte bra kan ja säga. Åkte sedan och handlade med mamma och Shirley, sen åkte vi hem hit. Lagade lite taccos och sen kom Julia hit. Vi åt och gjorde oss klara för en färd till Hofors! 19.27 gick bussen från stan. var framme vid 9 kanske, mötte upp Lisa och Ida och drog direkt till festen. Lugn början sen blev de fart, hade skit kul! Fram tills några andra Hoforsbor kom dit och ställde till de. Kaos säger jag bara. Krossade fönster, tven i väggen, catfight och bråk! När allt var över kom Lisas pappa och hämtade oss. Vi sov hemma hos Lisa i torsåker. Åkte hem med bussen vid 11.45 nästa dag. Rolig kväll med dom bästa brudarna! Ska vi lätt göra om!! Fast nästa gång nån annanstans än Hofors ;)
Blev en liten bildbomb

mitt jullov 2011/2012

Mitt lov: fest, slapping, mys och Åre. Hade ett lyckat lov kan jag säga! Lägger upp några bilder.

nyår 2011/2012!!

Dessa bästa brudar firade jag mitt nyår med!!!
Hade så jävla kul, längtar redan tillbaka!
Nu får ni några bilder därifrån.

RSS 2.0