taggad!!!

Nu är nyårsklänningen och skor fixade, nu äre bara färga håret kvar och sy upp klänningen, sen är jag ready to go tomorrow!!! :D taggar som fan!

Julafton!!

Nu är det äntligen julafton! Dagen började med att jag blev väckt vid 8. Klädde på mig och åt en julfrukost. Sedan drog jag, pappa, mina två kusiner och deras pappa till Brynäs vallen och åkte lite skridskor, spelade hockey, var riktigt roligt! Sedan hem igen och duschade och gjorde mig klar. Vid två kom hela släkten hit så vi har tittat på Kalle anka och har precis ätit klart julbordet nu. Snart kommer väl tomten så man får öppna alla paketen, men under väntan spelar vi lite spel!


julgranen

Nu är granen klar!
Fler klappar blire!

förberedelse i mårtsbo

Julbordet är klart, och nu blir det till att klä granen!

...

I just want to be someones honey 

dagen före julafton!

Yes äntligen lov!!! Så jävla skönt, och alla klappar är klara,
nu är det bara morgondagen som väntar. Längtar så!

Disco bowling

Nu var det väldigt länge sen jag skrev nånting.. Kan ta och berätta lite vad jag gjort under dessa dagar.
Fredag: gick i skolan till typ 11 eller nånting. Var ensam hemma på kvällen så gjorde inte så mycket.
Lördag: disco bowlade med bästa brudarna! Efter de drog vi iväg på lite festligheter, sedan hem hit. Kan ta och tillägga att grannen våran är dum i huvudet på riktigt!!! Nu ska dom fan ut!
Söndag: tog de bara lugnt och pluggade...
Måndag: skola, juridik prov, sista för i år!!
Tisdag: skola, sedan julklapps shopping i Valbo med mamma farmor och syster.


Ensam hemma

Blev ensam hemma denna kväll så tog och värmde lite taccos, så nu sitter jag här med lite ljus, tv och mat. Får se vad som händer sen. Och juste en film på tven började nyss så ligger i soffan och kikar på den.


fredag

Hej där! Idag var en härlig dag i skolan, började halv 10 och slutade ca halv 12. Åkte ner på stan och gick med Julia. Ska snart ta och duscha sen får vi se vad som händer ikväll, är jävligt trött i alla fall, och hungrig. Kanske gör en middag för mig själv.

gonatt

Denna kväll spenderade jag med bara Mathilda i huset. Vi har kikat lite på film och proppat i oss godis och cola. Nu ska jag ta och lägga mig, så säger gonatt för dagen ♥

Taccos

Gjorde lite taccos och bjöd Mathilda, med ljus och mys!


En dag som denna borde de vara varje dag.

Hej alla! Kom nyss hem ja, blev ingen matte lektion utan de blev eget plugg hemma istället, och extra spanska lektionen som börjar kvart över tre skiter jag fullständigt i. Snart ska jag åka och handla lite med mamma, sedan blir det plugg som bara den, måste ligga i nu dom sista dagarna. Sen blir det inte plugg på länge kan ja lova! Hörs mer sen, puss.


Pannkakor

Sitter just nu och äter lite pannkakor med glass och sylt!


Misslyckat

Som ni kanske ser så blev det lite misslyckat i tidigare inlägg, bilderna kom flera gånger. Men inget jag kan ändra på eftersom jag skrev från mobilen min.. Så får vara sådär nu tyvärr...


Min lyckade helg

Nu ska jag ta och berätta lite om min helg! I fredags slutade jag skolan vid 4 kanske, åkte direkt hem och gjorde mig iordning och åt lite. Sen bar de av mot Julia för fest, och jävlar vad kul vi hade! Måste verkligen göras om.
I lördags vaknade man upp ganska så trött och lite illamående. Vid 2-3 tiden gick jag och mötte Julia på Max, satt där ett bra tag. Gick sedan hem. På kvällen åkte jag hem till mårtsbo för hade ingenting att göra hemma själv. Söndagen blev hockey med Julia, sedan hem en sväng och efter de åkte jag Daniella och Mathilda hem till Julia och hade en riktig adventsmys söndag med massor av gott! Nu kommer de lite bilder..


Sleept over

Hej allesammans, har inte bloggat på ett tag nu, vet inte varför men nu ska jag försöka ändra på de. Kan ta och berätta i ett annat inlägg vad som har hänt i helgen och så.
Just nu ligger jag iaf i sängen och ska snart börja göra mig klar. Råkade försova mig, började halv 9 och nästa lektion börjar 5 i 12. Skit härligt att bara kunna sova så länge!
Aja nu måste ja börja fixa mig, skriver mer sen puss!


Ny piercing!

Kan ta och berätta också att jag bytte min näs piercing igår, jätte skönt! Den förra stack ut jätte mycket och kändes väldigt mycket i vägen. Men den här nya känns knappt och sticker inte ut, nice!


Lång dag..

Nu sitter man här i skolan och har en och en halv timme kvar, slutar som sagt halv 5. Har spanska. Alla andra i klassen som inte har de får gå hem nu, kul.... Efter spanskan får jag hämtning och åker hem en snabbis till mårtsbo, sedan åker jag till axlmar på julbord med släkten, mys. Hör av mig sen!

De här inlägget skulle ha publicerat vid 15.00 idag, men hade visst inte gjort de, så nu får ni se vad jag GJORDE istället.


Cocconut

Sitter och äter lite glass här i mårtsbo, mums.


Maybe?

Is it wrong to say i miss you sometimes?


Fest hos jullan!

Igår åkte jag Mathilda Daniella och Hanna hem till Julia och hade lite förfest. Skit kul vare kan jag säga! Dansade och tog oss några drinkar. Botten upp! Efter de tog vi bussen till bomhus för att de var fest där, men kan inte direkt kalla de för fest, de sög så vi drog lika fort som vi kom. Åkte till stan och skulle till en annan fest, men var inte bättre där. Så jag Mathilda och Daniella drog till Max och käka medans Julia tog bussen hem. Efter de blev de en promenad hem till soffan och sova. Här har ni några bilder från gårdagen.


onödigt

Ja som sagt i förra inlägget så hann jag börja en liten bit till "Hahaha fick några härliga skratt då! ;)" sen efter de vare daniella som skrev allting.
Som om ni ens brydde er, man aa. :)
I nästa inlägg skriver jag lite om vad som hände igår också får ni några bilder.

igår kväll

Hej allesammans!
Igår hade jag en mysig kväll här hemma med Julia, Hanna och Daniella. Vid ca 2 tiden kom Mathilda hem och var stup full! Hahahaha, fick några härliga skratt då! ;) Lite senare så fick vi besök av 3 killar, johan frågade mig och ja han va snäll o så! Var här runt en timme sen slocknade jag och julia i min stora sköna säng, hanna i soffan mathilda sin säng och daniella sin säng då :D
Nu håller vi på fixar såhär på morgonen ( okej nu är det daniella ) johanna o mathilda sitter o garvar åt massssaaa klipp sen igår! haha. Juste julia tog bussen hem och hanna & daniella ska på stan medans jag och mathilda (ludda) ska tjocka max! ;) MUMS är det enda jag kan säga just nu !
Nej men måste ta tag i julklappshandlandet snart! Vill shoppa också.. uppsala . åh :/
PUSS HEJS PEPPARKAKSGAY <3

Filmkväll

Hej allesammans, känner att jag har blivit ganska dålig på att blogga. Men kan ta och berätta att jag mår bättre nu iaf, men ska ändå ta de lugnt ikväll och ha filmkväll med tjejerna och ladda upp inför morgondagen då det blir massor med party!! ;) hörs mera sen, puss!


Gör allt..

Nu gör jag allt för att bli bättre! Knarkar medicin, dricker te för hostan och massor med soppa. Nu ska fan denna sjukdom bort! Har ingenting att göra här hemma, kan inte gå ut för då blir jag väl mer sjuk. Får sitta här inne och ruttna då..


RSS 2.0