badbadbad

De här går bara upp och ner, ibland blire bättre och ibland sämre. Hade ett tag nästan ingen röst.. Men knarkar medicin så måste bli frisk till helgen! Tänker inte bara sitta hemma.

Soup

Sitter och sörplar i mig lite soppa och tittar på film. Lite skönt ändå


Sick

Hej bloggen, som sagt så var jag ledig igår fast även sjuk. Idag var de ännu värre gör ont i halsen när jag pratar, sväljer och hostar, och hostar gör jag nästan hela tiden. Skit jobbigt! Mamma kom upp nyss och har ringt hälsocentralen för att kolla om de är nå halsfluss eller nåt, tror de är början på de. Så blir bara att ligga hemma här med många filmer och mycke soppa, te och mediciner. Får se om jag ens kommer kunna gå till skolan på hela veckan..hoppas ni har de bättre iaf, hör av mig sen!


Första blogginlägg

Gör ett första blogg inlägg från mobilen. dom första bilderna i albumet :)


iphone!

Hej bloggen! Har inte bloggat på flera dagar nu, inte suttit så mycket vid datorn den här helgen. Orkar inte berätta allt jag har gjort, men den har vart både rolig och ett helvete. Men nu är iaf allting bra igen, förutom att jag har skit ont i halsen och har lite hosta. Börjar bli sjuk vill säga. Kan även ta och berätta att jag fått en Iphone 4s idag!!! Som en julklapp i förskott, min andra sög. Också är jag ledig imorrn. Underbart!!!


on my way to school

Hej. Mår bättre idag så går till skolan, börjar kvart i 9 så ska snart bege mig av på cykeln. Kommer bli en lång dag, slutar halv 5.. Men sen är de helg!!! Får se hur kvällen blir. Men nu ska jag dra och göra mig klar, hörs sen!

missing

I miss the old times..

old times

Gamla tider..




Haha, Daniella och jag på dagis. Söta du!



sjukling

Hej alla kära läsare! Idag är jag sjuk, ont i magen och mår illa.. Så stannar hemma från skolan. Har egentligen utvecklingssamtal kvart över 2, får se om jag mår lite bättre och kan åka till skolan och ha de, eller om jag får skjuta upp de.
Nu kanske ni ser hur mycket piercingen står ut, längtar tills ja får byta till en kortare..

grattat bästa mamma

Hej allihopa! Kan ta och berätta lite om hur min dag har varit. Började skolan kvart i 9, en kvarts sovmorgon!
Slutade kring 3. Cyklade hem och åkte iväg lika fort hem till Mårtsbo och firade mamma, massa gotta man har ätit idag kan jag säga. Propp mätt! Nu har alla gäster åkt hem och jag sitter här och tänkte ta en liten kik på datan innan jag går och lägger mig. Blir att gå upp tidigt imorgon eftersom man ska åka in med pappa halv 7!
Hör väl av mig imorgon tror jag. Nu ska jag sova, gonatt! ♥

piercing

Kan ta och berätta att jag tog hål i näsan idag!
Kanske inte syns på bilden, men staven blev lite för lång.
Så ska komma tillbaka om 1-2 veckor och byta längden.

remember me

Slutade 15.25 idag. Åkte ner på stan och var med Daniella och Mathilda, åkte nästan direkt till valbo med Mathilda. Var där i typ 2 timmar, köpte några 5 kronors korvar på ikea, billigt är gott! Sedan tog vi bussen tillbaka till stan och gick runt där en liten stund, eftersom vi missat sista bussen som jag kunna åka med mitt busskort (kl 18) så gick vi hem. Nu sitter vi tre här och satte på "Remember me". Myser till de lite, som nästan alla vardagskvällar. Ska försöka lägga mig ganska tidigt ikväll så man inte är så himla trött i skolan, som man är varje dag nu för tiden.

result

Lägger upp en bild på före och efter. Typ svartbrunt nu.

a new day

Juste! Jag skulle ju lägga upp en bild på resultatet på mig och Daniella. Men nu är de så att jag är så glömsk och glömde bort det, och nu har Danni åkt hem till sin mamma.. Så får bli en sen, om någon dag ;)
Sitter just nu och har bara tagit det lugnt, en film slutade precis The Switch, bra film tycker ja. Vet inte vad jag ska göra nu, Mathilda ligger här i soffan brevid mig och ja... snarkar, HÖGT. Får se hur denna dag fortsätter.

igår kväll

Medans jag väntar så kan jag väl ta och berätta om min kväll igår.
Planen först var att vi skulle dra till en som heter Erik och typ förfesta, och sedan dra nån annanstans. Men såklart så skulle det bli inställt.. Så vi drog till Markus istället och festade. Blev att vi sov kvar där också, sedan idag på morgonen blev vi hämtade av mamma och sedan åkte hon och jag ut till valbo som sagt.
Hade en helt okej rolig kväll.

färgning på G

Just nu står Daniella i duschen och sköljer ut sin färg, och jag sitter med min i väntningstid i håret.
Lägger upp bild sen med resultatet på oss båda..


outfit

Tjenare allihopa! Idag har jag vart till valbo och shoppat lite grann med mamma, kom hem vid 4. Just nu är jag helt själv hemma, Daniella är på bio och Mathilda är på nån middag.
När Daniella kommer hem vid 7 så ska vi nog färga varandras hår, hon rött och jag svartbrunt. Sedan hur kvällen kommer se ut har jag ingen aning om än.
Är skit trött så kommer säkert somna när som helst. Puss ♥

i miss you.. i need you

Idag slutade vi 3 istället för halv 5, eftersom engelska läraren var sjuk. Så jävla härligt! Där rök läxförhöret upp, plus att det inte blev nå spanska prov heller, ännu bättre! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad som dyker upp. Imorgon ska jag nog ut till valbo och shoppa lite med mamma. Som en mor och dotter dag.
Har dåligt med nya bilder, men de kommer nog så småningom. Puss hej så länge! ♥

everyone needs somebody to love

Nu har jag och mamma precis tittat på en film, "Hanna". Inte den bästa filmen jag sett direkt, lite konstig faktiskt.
Är så jävla trött så tar och lägger mig, sover som sagt här i mårtsbo inatt.
Gonatt på er allihopa! ♥

bus på g

Sitter just nu i mårtsbo och har en mamma som tvingar en att plugga.. Har försökt med engelskan nu, men kan bara några stycken ord av tusen. Ska gå över till spanskan nu, men där kommer de gå åt helvete, ska fråga om jag slipper göra provet istället, annars får jag väl göra de jag kan. Ooooops... de var visst ingenting.. my bad!
Efter detta ska jag ta en dusch och sedan ska jag och mamma mysa ner oss i soffan med några hyrda filmer och en varsin Ben&Jerry's, mummmms!
Nej nu duschar mamma så jag går och busar lite med Jesper. Hör nog av mig lite senare, puss så länge! ♥


plugg, som vanligt..

Hallå! Har precis kommit hem nu. Var på stan och tog en fika med Jessika och Lina efter skolan, och Mathilda kom en sväng också. Skulle egentligen sluta halv 5 idag, men eftersom det inte var någon svenska och juridiken flyttad så tog jag bussen ner på stan vid 2. Nice! Idag ska jag bara plugga, vet inte om jag ska följa med mamma ut till Mårtsbo och göra henne sällskap, hon blir ensam ikväll annars, men tror jag gör de och får lite god mat på köpet.
Har spanska omprov imorgon, men kommer inte klara de även om jag pluggar eller inte, så onödigt att plugga till de????? Enligt mig, JA!!!!
minnen

raise your voice

Just nu myser jag med film och popcorn med Mathilda, Daniella var med ett tag också men hon har gått och lagt sig nu. Tittar på Raise Your Voice. En film jag kan rekomendera, både bra och sorglig. Kommer en liten tår ibland.


snön på väg

Kan bara ta och berätta att det har blivit jävligt halt ute nu, om ni inte redan märkt de. Cyklade till skolan imorse och kom inte långt för än jag ramlade omkull. Blåmärken på knät och låret nu kan jag säga..
De är nog inte långt kvar tills snön kommer.
Tråkigt inlägg, men kände att jag var tvungen att skriva nånting, eftersom jag blivit lite dålig på att blogga nu har jag märkt. Men blir bättre, när jag har nåt vettigt att säga :)

tv tittande

Hej sötnosar!
Idag gick jag i skolan till ca 1- halv 2, åkte ner på stan och mötte upp mathilda. Hon gick och tog hål i tungan, modigt av henne tycker ja! :o Tog sedan bussen till willys och handlade lite mat och sen gick jag hem. Har bara slappat, förutom när vi städade firman och så.
Just nu ligger vi alla slöfockar i soffan och tittar på Desperate Housewives. Får se om vi hörs lite senare, annars säger jag gonatt redan nu ♥

gonatt

Går och lägger mig nu, vi hörs imorgon ♥

skridskor

Hej där! Denna dag har vi åkt skridskor på idrotten, och haft några vanliga lektioner. Och just nu sitter jag i vår kalla lägenhet och håller på att frysa sönder...
Tack och hej för mig just nu.

im gonna wait for you

Nu ska jag ta och berätta lite om min dag innan jag går och lägger mig. Gick upp vid 10 och duschade. Sedan kom pappa och hämtade mig. Vi åkte hem till Mårtsbo och då fick jag riktig mat för första gången på länge, och gott vare! Sedan drog vi vidare över till farmor och farfar, fikade lite grann och somnade en stund gjorde jag också. Efter de drog vi till Harkskär ut till mormor och morfar. Fikade ännu mer där och chillade lite. Vid 7 kom jag hem hit och har bara tagit det lugnt sen dess. Vi kikade nyss på en film, och nu ska jag snart gå och lägga mig. Gonatt! ♥


TJAAAAAAA

daniella här! kör en "smyg" gästbloggning på jojjo's dator! Eller frasse som hon kallas! hon sitter nu på golvet och kämpar med att få igång en film. Käkar nudlar gör hon också ;-) har ingen aniiing om att jag bloggar! Mathilda är sjukt arg på sin dator, den är lite dampig. Och JAG vad är jag? SJÄLVMORDBENÄGEN!!!!! ELLER VAFAN DET HETER!! vill inte ta ut ilskan på hennes blogg men ACK SÅ ARG JAG ÄR PÅ MIG SJÄLV OCH SKABBÄCKLET! som tog min cykel , och nu säger jag när jag menar det: FML! hatar folk som skriver på facebook tex: Skulle dricka saft så spiller jag på golvet. FML ! HATAR DET. så löjligt, det finns värre saker som det här. eller att barn dör av svält tex???
Aja nu blir det film. SÖNDAGSMYS (L)  GODSAKER osv.
Johanna verkar ha haft en riktigt bra farsdag! Hon har firat den med sin fina släkt :-) Likaså jag och mathilda!
PUSS PÅ ER! Ny vecka imorrn! nya tag. johanna ska kämpa med pluggningen!! :D <3
arkivbild på johanna och hennes söta katt jesper. Herregud vad djur är ens riktiga bästa vän <3

farsdag

Godmorgon gott folk! Vaknade vid 10 idag, tog en dusch och åt lite frukost. Snart kommer pappa och hämtar mig, och då åker vi och firar farsdag hos farfar&farmor och sedan morfar&mormor ♥

sista inlägget för idag.

Nu har jag och Mathilda lagat mackaroner och köttfärssås, lite sent sådär. Men nu måste jag ta tag i pluggningen! Blir nog uppe hela natten, och det här blir nog det sista inlägget för idag, gonatt!

a different

Då                                               Nu
Var in och kikade lite på Daniellas blogg, och hittade den här bilden på mig från 7an! Haha
Lite skillnad från nu kanske??

plugg?

Har inte blivit nå plugg alls denna kväll hittills., men snart så måste jag börja. Har istället blivit film tittande, en tupplur och lite popcorn och cola, mina favoriter!!
Imorgon slutar man 12, och det känns hur skönt som helst! :D Får se vad som händer på kvällen.

en kväll när vi tjejer myste till det lite med taccos ute på balkongen.

trodde inte alls så om dig..

One day your in, and the next day your out.... IDIOT!!

everything comes to an end

Slutade vid 3 idag, hade egentligen spanska sista lektionen, men sket i den och gick hem istället. Ikväll blir det bara till att plugga, har företagsekonomi prov imorgon. Önska mig lycka till..

en ny start på dagen.

Nej nu blev det sent här, måste gå och lägga mig! Gonatt ❤

english

Sitter just nu och gör lite engelska läxa. Eftersom man inte fattar så mycket av vad boken man ska läsa handlar om i början så är det inte så lätt, men gissar mig fram och hittar på lite saker. Hoppas det blir bra.
Innan jag går och lägger mig så ska jag ha de här klart och sedan hunnit diska lite grann.

little black woman

Slutade 12 idag, skönt! Började halv 9 med spanska, fick reda på att jag har spanska omrpovet nästa vecka istället. YES! Sedan hade man samhälle, men istället pluggade man inför historia provet som vi hade direkt efter. Det gick väl inte toppen kan jag säga, men babblade på om massa saker, ibland samma saker om och om igen. Kanske inte så bra..
Aja när jag hade slutat gick jag först och åt på skolan, sedan gick jag hem. Somnade en stund, och nu sitter jag här i soffan med Daniella som nyss kom hem.
Inte så roligt inlägg de här kan jag hålla med om, men har dålig fantasi. Men vi hörs kanske senare, hej så länge ♥

myser+jävla plugg

Nu har vi alla tre städat först firman, sedan hela lägenheten. Skit mysigt äre nu, vi har tänt ljus och allt. Och nu ska jag ta och börja plugga, har historia prov imorrn...

tänk innan du gör nåt.

Du säger att du vill fortsätta träffas, men du visar det inte. Och jag kommer inte längre vara den som alltid hör av mig och väntar på ett svar, nej de är slut med det nu. Även om det kommer vara svårt, så ska jag försöka att stå emot. För om du vill träffa mig som du säger, så får DU ta tag i det den här gången.
För jag ska inte dras ner i skiten igen, nej jag ska kämpa mig upp och leva mitt liv. Okej jag kommer vänta på dig, och se om du kommer komma tillbaka till mig. Men medans jag väntar så ska jag bara leva mitt liv, och om du kommer tillbaka så får vi se om jag har kommit över dig helt eller inte. Det bästa du kan göra är att ta chansen nu, för senare så kan den vara borta..

bullar eller ej? färga eller ej? hmm..

Nu har man tagit lite taccos, också hittar man massa bullar på hyllan sin. Och gottagris som man är kanske de blir dom också..(a)

Och juste, funderar på att färga håret typ nästan svart. Tycker ni att jag ska göra de? Eller någon annan färg? Kommentera gärna :)

bullan från igår.

beslutångest

Nu ska jag ta och antingen äta lite taccos från igår eller göra popcorn och cola. Hmm....? Både och kanske? ;)

då har skolan börjat igen då..

Hej allesammans! Denna dag har sett ut såhär att först åkte jag till skolan, började halv 9. Hade några lektioner och slutade ca kvart över 3. Tog bussen ner på stan och mötte upp Mathilda, gick och åt våra enormt goda mackor inne på 9an! Gick runt lite där, och sen tog jag bussen hem och Mathilda tog bussen hem till sin mormor. Har bara duschat och chillat vid datorn lite, och kollat lite grann på historian som vi har prov i på onsdag. ojoj...

Håll mig hårt, eller släpp mig helt

Att allting kan vara så bra, bättre än vad man hade kunnat hoppats på. Sedan går allting i krasch samtidigt. Och det enda jag kan hoppas på är att du ska ändra dig och tänka så som du gjorde förut. Får se om jag lyckas ändra på det.

taccos

Idag var jag och Daniella först och handlade som sagt, sen myste vi till det lite med taccos, ljus och film.
Lite senare kom Mathilda hem, hon hade vart i Uppsala med pappa sin. Sen har det inte hänt så himla mycket denna dag.

om och om igen, samma sak varje gång..

Vaknade upp vid 12. Nu ska jag och Daniella gå och handla lite snart, var faktiskt hur länge sen som helst, konstigt nog. Tror vi ska ta och laga lite taccos, ååååååååh fyfan va gott de är!
Sedan får vi se hur dagen blir, ska kanske vara med Jesper men inte helt hundra på de, troligen inte..

do it for me

Please say that you want me. I really want to hear it..

trying to have fun

Igårkväll var det väl helt okej. Hade först inga planer, blev inge bollnäs iaf, så det blev lite hastigt att vi drog till någon på stan. Jag, Mathilda, Sofia, Lovisa och Malin. Här kommer lite bilder.


låt aldrig mathilda måla dina ögonbryn.

jadu...

you makes me smile

Chillar galet idag, får se hur kvällen blir. Bra hoppas jag iaf!

jag ser tillbaka till dom gamla tiderna.


inget speciellt, bara jag.

Jag älskar verkligen att bara mysa! Mysa ner mig i soffan med massa ljus, godis och en bra film, och ett bra sällskap såklart. Eller gå på ett fik i stan på kvällen på hösten eller vintern. Eller bara gå ut på vintern/hösten och ha en kille som håller en i handen, och rullar runt med en i snön.
Jag älskar även att festa. Ojojoj vad roligt de är, NÄR det är en bra fest, ingen skit fest. Då kan man lika gärna vara hemma och mysa.
Älskar även att vara med mina vänner, spelar ingen roll vad vi gör, bara jag är med dom. Utan dom hade mitt liv inte existerat så länge kan ja säga.

skitdag.

finns inget mer att säga än vad rubriken talar om..

godkänd

YES!!! Fick ett mail om hur mitt matte prov gick idag, och här är resultatet.
Då har man ett mindre bekymmer att bekymma sig över, härligt!

girls night

Sitter och gottar i mig lite chips och godis som blev över från härromdan + lite tv tittande.Ikväll blir det att hitta på nånting med tjejerna.


love my bed

Godmorgon! Har precis vaknat upp från en jätte oskön säng! ont i hela kroppen. Den är liten, hård och finns inga sköna kuddar. I miss MY bed..
Ajaa, ska iaf dra över till farmor och farfar snart och äta. Sedan skjutsar farmor mig hem till stan igen. Får se hur denna dag kommer bli, ingenting planerat än. Jag hör av mig senare, hejs!

i lovin it

Sitter i Mårtsbo, grattat pappa idag. Så blev att jag sover kvar här.
Just nu har alla somnat, eller ja för länge sen, så jag tar och myser ner mig med en film att somna till och en skål med popcorn och cola!


boulongern

Imorse vid halv 12 cykla jag och Jesper ner på stan, han skulle möta upp sina polare. Så jag gick först en timme själv på stan, sedan kom Julia. Vi drog till boulongern och fotade lite höstbilder, sedan letade vi runt lite efter halloweendräkter, men hitta dock ingen. Får bli en annan dag här framöver!
Hoppas det var okej att jag tog denna bild Julia.

RSS 2.0